Cik Najlet
FREEDOM
● ● Wednesday, 6 November 2013● ● 0 Comment

Assalamualaikum blog , haii . :)

Sudah sekian lama nya tidak mengupdate blog yang dah bersarang ni . Haahaha , pity me .
Actually hari ni aku nak update pasal FREEDOM . Tapi kann aku dah freedom lama dah hahaha . Sekarang je baru update blog ni . Kesian blog Najlet ni . Dah bersarang dah pun . Ye laa , tuannya pun sibuk je kebelakangan ni walaupun dah freedom . *bajet sikit* :p

Lepas exam ni , aku meringankan tulang aku untuk membantu guru-guru ku di sekolah . Aicehh , tengok ayat gua punya bunga . Hoho .. Betul lah kata cikgu aku dulu , lepas exam nanti kitorang yg cari cikgu . Sebelum exam haritu cikgu yg cari kitorang . Thats normal .. Kadang2 aku rasa bosan pun ade sebab aku tak buat ape2 . Nak pergi bercuti pun mak ayah aku kerja . Kakak2 and abg2 aku pun kerja . So bila nak pergi nya . Tunggu bulan 12 nanti je la . Huhuhu .. Sedih nya .
P/s : Aku teringin nak naik kapal terbang pergi Europe. Ade siapa2 yang boleh bawak ? Aku teringin :/

So now , doakan aku supaya result aku gempak ahh . 9A insyaAllah , aku nak banggakan mak ayah aku and aku nak masuk asrama . I hope so . So , doakan sama-sama ehh . Hehehe .

Sekian , terima kasih .
Assalamualaikum . Goodbye . ;)

Gambar masa bacaan Yaasin form 3,5,6 .
Gambar sebelum exam . xD



Older Post
Hello !

Entry Profile Links


Salam & hye fellas . My name Cik Najlet . Stay in Perak . Born in 1998 . Lepas usha usha segala ni . Jangan lupa follow ye . Much Love ♥
>Thank You
Template by : Aishah Baharudin
Basecode : Izzati
Malique ft Black - Teman Pengganti