Cik Najlet
Yahoo !
● ● Wednesday, 23 May 2012● ● 0 Comment



Assalamualaikum . Hye-2 . AKu happy hari ni . Lalala . Sebab exam dah habis ! Jyeaahhh !
Tapi esok ade exam lagi . Tpi subjek ICT & PJPK . Subjek tak teras pun . So revision ala kadar je ahh .
Hahaha . And then aku happy hari ni . Sebab entah la . Gila kot . Haha . Tak tau asal happy sangat .
Mungkin sebab minggu depan cuti 2 minggu . Nyihahahaha ! Tapi kte org . Nanti kalau happy2 je , mesti ade bnde sedih yg jdi . Aq tknk . Huhu .

Jap jap ! Aku ade story nak cite . Benda ni berlaku kelmarin ah . Mcm nih . Aku tunggu bapak aku datang ambik aku kat pondok bas pekan bota . Dah pukul 3 lebih . Dah lengang pun kawasan tu . Takda orang pun .
Thenn , ayah aku pun sampai . Masa aku lalu kat depan tempat duduk batu tu . Aku nampak ade budak laki kat situ . Aku ingt dia sorang ah . Sekali ade sorang perempuan bangun dari situ . Ya Allah . Terkejut gila aku .
Aku cite kat bapak aku . Bapak aku tanya , Form brape ? Aku jawab ah form 3 . Sebab aku kenal pempuan tu . Tak kan aku nak mention nama kut . Laki tu pun aku kenal . Sape tak kenal dengan buaya besar skolah aku tu kan . Hekk !

Tapi kan , korang tak pikir ke yg perbuatan korang tu boleh mendatang kan maksiat ? Der and sis . Pikir ahh , mak bapak antar sekolah untuk ape ? Belajar . Ambik ilmu . Bukan nye buat bnde yg tak senonoh . Then , aku nak tnye . Klau korang tk tkut mak korang skli pun , tk kan korang tk takut kat Allah . Belajar Pendidikan Islam darai darjah satu . Sekarang dh form 3 . Tak kan tak boleh pikir .

Lagi lagi , korang ni tkde rse malu ke ek ? Kalau nak buat bende tk senonoh pun . Tak pyh la cri pondok bas . Pergi ah masuk hutan ke , mne ke . Ni dekat dngn tmpt org rmai buat nye . Memang tk de perasaan malu langsung . Ape nak jadi ahh . Pelajar cina skolah aku tu pun tkde perangai macam korang . Korang yg Islam ni buat macam tuh . Weyhh , taubat ahh . PMR bukan lama lagi pun . Baik korang belajar . And last for the BROTHER form 3 tu . Aku nak pesan . Kau nak kena gantung sekolah lagi ke ? And for the SISTER form3 tu . Kau nak kene gantung sekolah jugak ke ? Pikir ah weyhh . Maruah kau ade satu je dekat diri kau tu . Please la jangan RENDAH  kan maruah kau tu . ! Pikir ah weyhh ! PMR nak dekat dah ! Haishh !  Oke ahh . Baii . Assalamualaikum . :)


Hehe , btw  . Blog kite dah new look !
Thanks so much budak gedik !
Credit tu sepupu aku yang gedik tu !
Maisara Hasnul Hadi ! ;)


Older Post | Newer Post
Hello !

Entry Profile Links


Salam & hye fellas . My name Cik Najlet . Stay in Perak . Born in 1998 . Lepas usha usha segala ni . Jangan lupa follow ye . Much Love ♥
>Thank You
Template by : Aishah Baharudin
Basecode : Izzati
Malique ft Black - Teman Pengganti