Cik Najlet
RANTAI BURUNG HANTU ?
● ● Saturday, 10 December 2011● ● 0 Comment

Assalamualaikum ,
okeh tajuk diatas agak menyeram kan ,
serius aku cakap ,
aq x pernah thu pun ade rntai burung hantu ..
oke aku KUNO ~
Alhamdulillah ~
sekurang kurang nye aq tak la terjebak perkara nih ~
zaman sekarang nih ~
semua pikir fesyen ~ dri atas sampai lah kebawah ~
ce la kalau jdi perempuan yg asli siked , nih bile org ckp tutup aurat ,
xnak tutup aurat ~ cakp kubur masing masing la ape la .
pikir siked , kalau xnk tutup aurat , takyah la llu dpn aku kalau tak nak kne sound ,
nih dh tau aku tak suka PEREMPUAN yg bkk aurat , nk llu dpn aku lgi ,
mmg kne sound la kan , #kawanakujeknesound.
BTW , aku nak tanye ,
ape keistimewaan nye kalau pkai rantai burung hantu ?
dah la pelik , ye aku akui ,
ratai tuh mmg lawa ~ tapi , korang x rse pelik ke bile pkai ?
dan satu lagi , korang pkai tudung pastuh pkai rantai tuh ,
kononnya nak tunjuk ar rantai tuh , korang angkat tudung korang atas dada .
2 dosa korang dpt free free je , x tambah lagi dengan Lelaki Ajnabi pandang lagi ~
kalau nak UP-TO-DATE pun pikir lah halal - haram nye , dosa-pahalanya ,
jangan main pkai je ~ pikir dulu .

Jadi kesimpulannya , pade sape sape yg dh beli tu , korang pikir lah yg mne baik , yg mne buruk ,
klau korang buang ? bazir duit plk kan , so aku cadang kan , korang hadiah kan lah RANTAI BURUNG HANTU tu dekat Non-Muslims , x membazir .
kalau aku ? mak ayh aku x kan ksi bli woo ~
beli benda yg x berfaedah wt pe ? hurmm ~ dah lah bhai ~
Assalamualaikum :) #pikirbaikbaikyekawankawan:)


#actually takde la cantik or comel mne pun.
tu la antara rantai yang korang pakai . hurm.


Older Post | Newer Post
Hello !

Entry Profile Links


Salam & hye fellas . My name Cik Najlet . Stay in Perak . Born in 1998 . Lepas usha usha segala ni . Jangan lupa follow ye . Much Love ♥
>Thank You
Template by : Aishah Baharudin
Basecode : Izzati
Malique ft Black - Teman Pengganti